Markant Architecten

 

Markant Architecten is een voortzetting van architectenbureau Van hunsel & Partners (Architektenburo De Winter & Van hunsel).

Markant Architecten is opgericht in maart 2008 door Marjan Van hunsel, Kurt Van Hooydonk en Ans Van Den Ouweland. In functie van de opdrachten doen wij beroep op zelfstandige architect-medewerkers, zoals Joris Bourgeois, Bruno Dierickx, Hakan Ulusel en David Brunetta.

Tevens werkt Markant architecten samen met diverse studiebureaus voor technieken, stabiliteit, EPB-verslaggeving, omgevingsaanleg, akoestiek, grondonderzoeken, opmetingen en veiligheidscoördinatie. Recente samenwerking zijn o.a. met IRS-studiebureau, Cenergie, Jan Van Aelst-Macobo, D2S, Francis Broos, Tecon en Dirk De Groof.

Markant architecten en Marjan Van hunsel hebben in onderling overleg besloten op 17.10.2019 om hun samenwerking te beëindigen.

verzekering beroepsaansprakelijkheid bij Protect nr. 00/A.1301

ondernemingsnummer be 0896 322 065

ingeschreven bij Orde Van Architecten Antwerpen beroepsreglement

 

vennoten

 

medewerkers

 
 

Voormalige medewerkers : Marjan Van hunsel, Anca Paninopol, Bruno Dierickx, Hakan Ulusel, Joris Bourgeois, Rutger Boydens, Paul Tuyaerts, Isabelle Verhaert.

Ontwerpen, foto's, visualisaties : Copyright Markant architecten